BEAUTY SECRETS

Solprodukter: Clarins Instant Smooth Self Tanning!

Kategori: Solprodukter


Ja, det blir mycket Clarins nu! Men det är för att jag äger väldigt mycket Clarins-produkter och har fått personalrabatt. Men också för att jag älskar Clarins, har gjort det över 10 år.


Clarins är BÄST på solprodukter om någon frågar mig! Jag har använt Clarins solkräm så länge jag minns och aldrig hittat bättre produkter. Ett av mina storfavoriter är Clarins Sun Wrinkle Control Cream for face.Mer om solskydd senare. Idag ska jag recensera en brun-utan-sol för ansikte och dekolletage!
Bild på oanvänd produkt.

Här har jag hunnit använda produkten ett par månader till och från.


Clarins Instant Smooth Self TanningProdukten kommer i en burk på 30 ml. Konsistensen är mjuk och sammetslen, doften är en god karamelldoft.
Denna produkt luktar inte illa som många brun-utan-sol-produkter gör. Doften försvinner dessutom efter applicering, man känner inget under dagen.

Info:

En magisk self-tanner som omedelbart ger mjukhet och lyster till ansikte och dekolletage och som gradvis ger en naturlig solbrun ton åt huden. Produktens karamellfärg ger omedelbart en fräsch solkysst ton, samt underlättar applicering. Hudytan slätas omedelbart ut - linjer och porer fylls ut och minimeras optiskt.

Efter några timmar framträder en naturlig solfärg full av lyster. Innehåller bl a DHA, Erythrulose vilket ger huden en jämn, långvarig och naturlig solton, samt Acacia mikro-pärlor och Aloe Vera som återfuktar, fyller och jämnar optiskt ut linjer och stora porer.

 • Täpper inte igen porerna.
 • Passar alla hudtoner, även för ljus hy.Instant Smooth Self Tan är lätt att applicera och man behöver bara ytterst lite för hela ansiktet och dekolletage.
Den gör huden vacker och minimerar porer och fina linjer. Efter första applicering märker man att man har fått
en lätt solkysst färg som ser naturlig ut. Resultatet blir naturlig och jämn.
Vill man bygga på färgen och få en mörkare ton är det bara att applicera igen nästa dag. Det räcker att man applicerar ungefär 3 gånger i veckan för att behålla den fina looken.


Denna produkt har fått många priser på svenska damtidningar och det är en storsäljare.
Jag undrar inte varför! Man kan inte misslyckas med applicering och man kan ha smink ovanpå utan några problem.

Bästa BUS som jag har testat! Kommer att använda den hela sommaren och nu måste jag bara få samma fina färg för kroppen också. Håller på att testa några produkter och återkommer sedan.:)Inte testat på djur
Parabenfri

Pris: ca 300 SEK beroende på vart du köper den.
285 SEK hos Eleven.se
Betyg: 5/5


Har ni andra funderingar om produkten så är det bara att hojta till som vanligt!
Kram!<3

KOMMENTARER:

 • Irma säger:
  2012-08-14 | 14:19:07

  Hej!
  Jag undrar bara ifall denna brun utan sol kletar av sig? Jag har Åhlens bus och ALLA mina kläder blir helt bruna av den.. är det samma sak med denna?

  Svara gärna på min e-post, mvh Irma :)

  Svar: Hej Irma! Nej, jag har inte märkt att den kletar av sig. Skulle man svettas riktigt mycket så gäller det att vara försiktig med kläder skulle jag säga, precis som med alla bus-produkter och liknande. Men denna har jag inte haft nån problem med!:)
  Linda Änghede

Kommentera inlägget här: