BEAUTY SECRETS

Nail of the Day: China Glaze - Emerald Fitzgerald

Kategori: Nail of the DayBara ett lager på denna bild, ingen topcoat. Älskar denna lack! Det hör till mina höstfavoriter!
Vad har ni på naglarna idag? :)


Påminnelse sminkbloppis & update!

Kategori: My DaysNästan allt finns kvar men det finns några av er som har hört av sig till mig vilket gör mig superglad!
Klicka HÄR för att komma till sminkbloppis!

Sedan så vill jag veta hurdana recensioner ni vill se dom närmaste dagarna?
Jag har otroligt många hudvårdsprodukter som jag ska recensera samt ett par mascaror. Har inte recenserat Naked-paletten ännu heller. Önska gärna vad ni vill helst se!
Berätta gärna också vad ni vill ha som utlottning som jag ska göra inom 2 månader. Är det hårgrejer, smink, gloodiebag eller hudvård ni vill vinna?

Imorgon ska jag klippa mig, hur spännande som helst! Länge sedan jag hade en lugg.:)
Annars så har jag haft en givande möte med Clarins Malin från Scandinavian Cosmetics igår och det känns otroligt bra att börja jobba nästa vecka! Vilken skön team man har! Jag ska jobba som Clarins-ansvarig / säljare på Göteborg Åhléns och då får ni gärna komma handla från mig !:D

Kram<3Emma Wiklund har släppt en skönhetsbok!

Kategori: Tips & Erbjudanden
Ni har kanske hört att underbara Emma Wiklund har skrivit en bok om skönhet som innehåller massor av hennes egna skönhetstips! Jag kan inte motstå att köpa denna bok. Jag har träffat Emma i mitt jobb när vi lanserade hennes produkter hos Åhléns och jag kan säga att hon är världens trevligaste, snygg som tusan och väldigt 'down to earth'! Jag vill verkligen veta vad hon har för råd och jag tror att alla som är skönhetsintresserade och vill ta hand om sig själva kommer att gilla denna boken.

Beskrivning:

En modern och personlig skönhetsbok

Visserligen brukar man säga att skönhet kommer inifrån, men vad gör du de dagar den inte orkar lysa upp ditt trötta ansikte? "Emmas skönhet" är en modern och personlig skönhetsbok där fotomodellen Emma Wiklund (f.d. Sjöberg) generöst bjuder på tips och råd som hon samlat på sig under sin långa framgångsrika modellkarriär. Under åren har hon haft tillfälle att arbeta med några av världens skickligaste makeupartister, hårstylister, hudterapeuter och tränare. Med en befriande självinsikt och humor angriper Emma jobbiga hudproblem, mörka ringar under ögonen och tipsar om enkla vägar till ett fräschare yttre. Du får även handfasta råd om hur du jämnar till din hudton och får fin lyster, byter från jobbmakeup till kvällsmakeup på 5 minuter och lär dig att fixa dramatiska sotade ögon snabbt. Boken innehåller också kapitel om till exempel hudvård, händer och fötter och håret.

I de personliga texter som inleder varje kapitel möter läsaren en öppenhjärtig Emma Wiklund som berättar om hur modellkarriären startade i Jönköping med ett spontaninhopp i en Miss Hawaiian Tropic-tävling. Därpå följde en ganska spikrak karriär med visningar för Chanel, Jean Paul Gautier och Dior, mängder av omslag för de största internationella modemagasinen, medverkan George Michaels video "Too Funky" och i flera långfilmer.

Boken innehåller många nytagna bilder av modefotografen Andreas von Gegerfelt och även bilder från Emmas långa modellkarriär.


Boken kostar runt 200 SEK, beroende på vart du köper den.
Jag hittade den till priset 198,- HÄR.
Emmas blogg hittar du HÄR!